May

01.05.2024 tarihi itibarı ile uygulama oteli oda fiyatlarımız güncellenmiştir. Misafirlerimizin dikkatlerine sunulur.

May

Amasya'yı Yaşıyorum Projesi kapsamında okulumuz öğrenci, öğretmen ve personeli ile Amasya dolu bir gün geçirdik.

Nis

İşletmelerde Beceri Eğitimlerini Antalya'da alacak öğrencilerimizi yolcu ettik.

Nis

Akreditasyon Projesi kapsamında; Almanya'da staj hareketliliği gerçekleştirecek olan öğrencilerimizi yolcu ettik.

Nis

Akreditasyon Projesi kapsamında; Almanya'da staj hareketliliği gerçekleştirecek olan okulumuz öğrencileri, İl Millî Eğitim Müdürümüz Mehmet TÜRKMEN'i ziyaret ettiler.

Nis

Fotoğraf Sanatçısı Sema Evren, okulumuz öğrencileri ile okulumuz konferans salonunda bir söyleşi gerçekleştirdi.

Nis

Dünya Turizm Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklere katılım sağladık.

Nis

Amasya okullar arası genç erkekler bocce turnuvasında okul takımımız Gümüşhacıköy ÇPL  ve Sabuncuoğlu Şerafettin Meslek Lisesi ile karşılaştı.

Nis

Öğrencilerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından bünyesinde yiyecek içecek hizmetleri bölümü bulunan okullar arasında Türkiye genelinde düzenlenen "Sofra Sanatları Yarışması"na okulumuzu temsilen katıldılar.

Nis

Öğrencilerimiz, "Ben Her Yerde Varım Projesi" kapsamında Amasya Sultan Bayezid Camii'nde pide ve helva ikramında bulundular.

Mrt

Okulumuz 12-A Yiyecek-İçecek Hizmetleri Sınıfı ile 12-B Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Sınıfı arasında düzenlenen 12. Sınıflar Bilgi Yarışmasını 12-A sınıfı kazandı.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. yıldönümü programı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz 11. sınıfları arasında gerçekleştirilen bilgi yarışmasında kazanan 11-B oldu.

Mrt

Okulumuz Fotoğrafçılık Kulübü ilk 3'e giren eserleri belirledi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.