AMASYA / MERKEZ - Amasya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılı vesilesiyle Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Kemal ÇAKIROĞLU'nu makamında ziyaret ettik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı vesilesiyle Sultan Bayezid Camiinden okunan mevlid sonrası helva ve ekmek ikramında bulunduk.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden M. Emin ŞİRİN ve Fatma Nur BAĞIRICI'nın öncülüğünde muhtelif sınıflardan öğrencilerimizin oluşturduğu "Oku-Yorum Kulübü" yıl boyunca devam ettirmeyi hedefledikleri kitap okuma, değerlendirme toplantılarının ilkini okulumuz kütüphanesinde gerçekleştirdi.

Ekm

Amasya PARK AVM'de gerçekleştirilen "Yerli, Millî ve Yenilikçi Ürünler Amasya'da" sergisinde okul olarak stand açarak ürünlerimizi sergiledik.

Ekm

Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, "Trafik Dedektifleri Projesi" kapsamında okulumuz öğrencilerine seminer verdiler.

Ekm

Okulumuz Medeniyet ve Düşünce Kulübü öğrencileri ÇEDES Projesi kapsamında mahalle camiimiz İpekköy Camiini temizleyerek cuma namazı çıkışında helva-ekmek ikramında bulundular.

Ekm

İlimiz Ziya Paşa Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan bir grup, #erasmusdays etkinlikleri kapsamında okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

Okulumuz 9-A ve 9-B sınıfı öğrencileri, okul müştemilatı ve çevresinde çöpleri toplayarak çevre temziliği yaptılar.

Ekm

01 Ekim 2023 Pazar günü 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizin velileriyle  toplantı yapıldı.

Eyl

Okulumuz bünyesinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle faaliyete başlayan helva atölyemiz, yerel ve ulusal medya organlarının haberlerine konu oldu.

Eyl

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet TÜRKMEN ve beraberinde bulunan heyet, okulumuza ziyarette bulundular.

Eyl

Okulumuz Tarih Dersleri Öğretmeni Serkan ERDEM, emekli oldu.

Haz

Erasmus Mesleki Eğitim Alanında Akreditasyon Projesi kapsamında Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bulunan 11 öğrencimiz 2 öğretmenimizin refakatinde 3 haftalık eğitimlerine devam etmektedirler.

May

İlimiz merkez ve köylerinde eğitimlerine devam eden 8. sınıf öğrencilerine yönelik okul tanıtım faaaliyetlerimiz devam ediyor.

May

Erasmus projesi ile Hollanda'ya giden öğrencilerimiz çalışmalarına devam ediyorlar...