Almanya'ya Gidecek Öğrencilerimizden İl Millî Eğitim Müdürümüze Ziyaret

Akreditasyon Projesi kapsamında; Almanya'da staj hareketliliği gerçekleştirecek olan okulumuz öğrencileri, İl Millî Eğitim Müdürümüz Mehmet TÜRKMEN'i ziyaret ettiler.

Akreditasyon Projesi kapsamında; Almanya'da staj hareketliliği gerçekleştirecek olan okulumuz öğrencileri Gülbanu Babayiğit, Bora Şişik, Pusat Doğu Dal, Elif Su Aydemir, Kerem Efe Avcı, Recep Seyda Pekdemir ve Serhat Efe Bolat; Okul Müdürümüz İbrahim Şimşek, Müdür Başyardımcımız Tuğrul Aybak ve proje kapsamında öğrencilerimizle beraber  Almanya'da olacak öğretmenlerimiz Ahmet Ünlü ve Ahmet Baçik'le birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Türkmen'e ziyarette bulundular. Okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri ile Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanlarında öğrenim gören öğrencilerimiz, kısa süreli (3 hafta) ve uzun süreli (3 ay) öğrenme hareketliliği gerçekleştireceklerdir. Okul Müdürü  ve öğrencilere refakat edecek olan öğretmenlerimiz, İl Müdürümüz Mehmet Türkmen'e hareketliliğin içeriği ve detayları ile ilgili bilgi verdi.

26-04-2024

Yayın: 26.04.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 09:28 - Görüntülenme: 80