May

Okulumuz uygulama oteli konaklama ücretleri 01.05.2024 tarihi itibarı ile güncellenmiştir.

Şbt

10., 11. sınıf öğrencileri ile staj eksiği olan 12. sınıf öğrencilerimize yönelik 11. Şubat Pazar günü saat 10:00’da veli toplantısı yapılacaktır.

Şbt

YKS Başvuruları 1-26 Şubat 2024 Tarihleri Arasında

Ock

06-07 Şubat 2024 tarihlerinde yapılacak sorumluluk sınavları programı ve sınavlara girecek öğrenci listeleri:

Ara

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının ilk döneminden başlamak üzere okul kıyafetlerimiz ve logomuz değişmiştir.

Değerli velilerimiz,

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı “Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı” 05 Kasım 2023 Pazar günü saat 11.00’de okulumuz uygulama otelinde yapılacaktır.

Ekm

"2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Ekim Ayı Sorumluluk Sınavları Programı" belirlenmiştir.

Ekm

Okulumuz Fotoğrafçılık Kulübü, her ay çeşitli temalar belirleyerek öğrencilerin göndereceği o temaları içeren fotoğraflar arasında dereceye girecek fotoğrafların seçimini yapacak.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarında Sözleşmeli veya Ek Ders Görevi ile Görevlendirilecek Uzman ve Usta Öğreticiler Hakkında Yönetmeliğe göre; Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanına 1 (Bir) usta öğretici görevlendirilecektir.

İşletmelerde Beceri Eğitimi Sınav Takvimi

Eyl

01 Ekim 2023 tarihinde 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik toplantı gerçekleştirilecektir.

Eyl

Değerli öğrenci velilerimiz,

Öğrencimizin sağlık durumu ile ilgili "Veli Taahhütnamesi" matbu örneğini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Ağu

Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarında Sözleşmeli veya Ek Ders Görevi ile Görevlendirilecek Uzman ve Usta Öğreticiler Hakkında Yönetmeliğe göre; okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanına 2 (İki) ve Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanına 2 (İki) olmak üzere toplam 4 (Dört) usta öğretici görevlendirilecektir.

Ağu

Okulumuz pansiyon kayıt işlemleri 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.